Archief: De herfst zit in de lucht! (10 oktober 2014)

De herfst zit in de lucht!

10 oktober 2014

De afgelopen twee weken stel ik mijzelf iedere ochtend dezelfde vraag: “Kleed ik me voor de nazomerzon of voor de intredende herfst?”

De ene dag zit je in je shirt in de tuin en de volgende dag trek je de kraag van je jas omhoog tegen de strenge wind. Maar laten we nog niet gaan brommen, want iedere zonnestraal is mooi meegenomen. Vorig jaar om deze tijd brandde bij ons thuis de haard alweer.

De herfst en winter brengen niet alleen de ongemakken van koud en nat weer met zich mee vind ik. Deze seizoenen hebben ook hun charme. Nu het weer vroeger donker begint te worden kunnen de kaarsjes weer aan, ’s avond lekker onder een plaid op de bank thee of warme chocolademelk drinken en je favoriete winterkleding weer tevoorschijn halen. En laten we vooral de prachtige schilderachtige omgeving niet vergeten die we straks weer kunnen gaan bewonderen wanneer de bladeren van kleur gaan veranderen!

En dit is een mooi moment om na te gaan denken over jouw wintergarderobe. Voldoen de winterjassen nog aan alle wensen? Heb ik schoenen of laarzen met voldoende profiel om bij gladheid niet onderuit te gaan? En ga ik deze winter voor laagjes  of lekkere warme truien?

Met de nodige stress van het alledaagse leven zijn dit de leukere dingen om even over na te denken. Laat het alleen niet voor nieuwe stress zorgen! Jouw garderobe is completer dan je denkt, soms moet je gewoon even durven door het maken van nieuwe en andere combinaties met hetgeen dat je al hebt. Als je zelf geen inspiratie kunt opsnorren dan zijn er tegenwoordig genoeg behulpzame sites en apps. Ikzelf ga volgende week Mirrow uitproberen. Uiteraard zal ik laten weten wat ik ervan vind.

Fashout is 2 weken geleden begonnen met de verkoop van onze nieuwe herfst- en wintercollectie. De truien en winterjassen gingen als warme broodjes. Winkelend Nederland maakt zich duidelijk klaar voor de komende maanden en de verwachting is dat die erg koud zullen zijn. Omdat de jassen zo goed verkochten zijn we druk bezig met de zoektocht naar nieuwe partijen. En maak je geen zorgen, wanneer jij de volgende keer onze winkel binnenstapt zal er weer genoeg keuze zijn.

Nu is het bijna tijd om van het weekend te gaan genieten. Volgende week beloofd weer druk te worden. Er staat voor Fashout een nieuw project op de planning dat voor ons team een nieuwe uitdaging met zich meebrengt. Maar daar houden wij van! Ik hoop jullie er binnenkort alles over te kunnen vertellen.

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *