Archief: De nieuwe Fashout locatie is bekend! (9 mei 2014)

De nieuwe Fashout locatie is bekend!

9 mei 2014

Fashout pop-up heeft groot nieuws! Nu we de eerste 2 sales achter de rug hebben, wordt ons concept doorontwikkeld. Het idee van grote merken voor kleine prijzen blijft natuurlijk, want mode-minnend Nederland houdt van kleding die betaalbaar is. En wat is nu beter dan een volle garderobe voor niet al te veel geld!? De stijl van Fashout pop-up krijgt wel wat aanpassingen. Zo willen we Fashout pop-up upgraden met iets meer klasse. We gaan voor Fun & Classy! Dit gaan we in een sneltreinvaart aanpakken, dus het wordt nog even zwoegen de aankomende weken.

Het belangrijkste aspect is en blijft natuurlijk de locatie en raad eens… gevonden! Van 22 mei tot en met 25 mei zal de sale plaatsvinden aan de Bottelaarpassage in Almere. Daar hopen we jullie te verwelkomen in de nieuwe stijl van Fashout.

Na de eerste meeting over Fashout pop-up hebben we een duidelijke to-do list kunnen maken. De eerste stap is het organiseren en regisseren van een fotoshoot waar we de kleding van de komende sale gaan promoten. We hebben onze groep inmiddels omgedoopt tot ‘Team Fashout’ en met een stel ontzettend leuke kids, twintigers en een volwassen model gaan we aankomende zondag Bowling Almere onveilig maken. In de eerste instantie waren de Soestduinen onze plaats van bestemming, maar helaas liet het weer dat niet toe. Dankzij Roxanne van Bowling Almere hadden we gelukkig snel een alternatief. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor de eerste sneak preview. Je kunt ons ook vinden op Pinterest en Instagram.

Dan is het nu een kwestie van mooie nieuwe collecties samenstellen, ons bezighouden met de uitstraling en inrichting van de winkel, de promotie van de sale en vooral het creëren van een shopbeleving, waardoor je niet kan wachten op de volgende Fashout pop-up sale. Reken maar op leuke acties, extra’s en smaakvolle mode!

Hou ons in de gaten en dan zullen wij jullie op de hoogte houden. En natuurlijk zien we jullie eind mei bij de sale! Fijne dag allemaal!

Spread the word. Share this post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *