Archief: Time flies when you’re having fun! (16 mei 2014)

Time files when you’re having fun!

16 mei 2014

“Time files when you’re having fun!” Zo ook de afgelopen week. De voorbereidingen voor de sale van volgende week zijn in volle gang en ook op de website en alle social media zijn we druk bezig.

Zondag was de eerste Fashout fotoshoot in onze nieuwe stijl. De locatie was leuk. De modellen deden het super. En de foto’s zijn geweldig! Ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen op onze site.

Dinsdag stond Londen op de agenda. Om een goede werkrelatie met Lipsy London op te kunnen bouwen zijn we naar hun kantoor geweest en hebben daar mooie kledingstukken kunnen inkopen. Wat ons betreft kunnen jullie stijlvol op stap deze zomer! Lipsy heeft een grote variatie aan jurken die je met vele gelegenheden kunt dragen. Van een Kardashian-achtige stapavond tot een chique avondje uit eten met die knappe kerel voor wie jij je extra mooi wil maken.

Ook aan de kinderen is weer gedacht natuurlijk. Met nieuwe en frisse merken lopen ook de jongste onder ons er binnen no-time weer stijlvol bij. Hebben wij van ieder kledingstuk alle maten hangen? Nee dat niet. Is er een grote kans dat je met leuke stukken in de juiste maat wegloopt? Zeker weten!

Zelf heb ik twee prachtige bonuskinderen van 8 en 11 rondlopen en dankzij Fashout hebben zij inmiddels een indrukwekkende garderobe bij ons op weten te bouwen. Van lekker casual om de buurt onveilig te maken tot nette sets voor een verjaardag of een avondje uit eten. Voor iedere stijl hebben wij iets hangen.

En zoals jullie hebben kunnen zien we iedere dag weer druk bezig om jullie op de hoogte te houden van alles dat Fashout voor jullie in petto heeft! Hou onze Facebookpagina, website en Instagram account in de gaten voor leuke, originele en unieke acties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *