Archief: Vakantie, kledingcollecties, All stars en een nieuwe sale! (11 juni 2014)

Vakantie, kledingcollecties, All stars en een nieuwe sale!

11 juni 2014

Na de zeer gezellige en succesvolle sale in Almere was het eindelijk tijd voor onze vakantie. Onze reis bracht ons ook dit jaar weer naar de Verenigde Staten en net zoals altijd hebben we het ontzettend naar ons zin gehad. Maar anders dan andere jaren keek ik deze keer wat kritischer en op een andere manier naar de outfits van de mensen om mij heen. Ook de collecties in de winkels werden anders bekeken.

Wat mij vooral opviel, was het feit dat de winkels in Amerika eigenlijk veelal dezelfde collecties voeren als dat wij hier in Nederland doen. De tijd dat wij qua trends achterliepen ligt duidelijk achter ons.

Naast het genieten van de omgeving, het mooie weer en nieuwe ervaringen heb ik mij natuurlijk ook prima vermaakt in de grote Malls op onze route. Mijn man vindt het een rare tik dat ik mijn nieuwe kleding altijd meteen wil dragen, maar ik vind het niet meer dan logisch dat je een nieuwe outfit meteen wilt showen. Wanneer jij je lekker voelt in die geweldige nieuwe jeans of je sexy voelt in dat jurkje dat je hebt weten te scoren, dan ben je happy en straal je dat uit. Maar misschien is dit wel gewoon een vrouwending? Of wie weet heb ik het helemaal mis en is dit inderdaad een rare tik 😉

Mijn favoriete sneakers behoorden ook tot mijn aanwinsten, want aan All Stars geen gebrek! Dit is voor iedereen persoonlijk natuurlijk, maar wat mij betreft mogen All Stars nooit ontbreken in de schoenenkast. Voor mij is iedere dag een Converse dag.

Of je ze nou draagt onder skinny jeans,  stoere shorts of een leuk kort jurkje, het kan altijd!Maar eerlijk is eerlijk, met deze temperaturen gaat mijn voorkeur toch ook wel uit naar leuke slippertjes en daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde..

En nu weer over tot de orde van de dag: de aankomende Fashout Sale in Amersfoort! Tijdens mijn afwezigheid heeft collega Else-Mieke niet stilgezeten en iedereen op de hoogte gehouden via de website en onze Facebook pagina. De voorbereidingen zijn in volle gang, de acties staan klaar en de collecties worden zorgvuldig uitgekozen.

We doen er weer alles aan om deze sale net zo toegankelijk als de vorige te maken. Ook deze keer proberen we weer zoveel mogelijk stijlen en maten voor iedereen in de winkel te hangen. Als het aan ons ligt loopt iedereen, jong en volwassen, man en vrouw, de winkel uit met nieuwe outfits die ze meteen willen dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *