pop up store volendam
In onze outlet pop-up store in Volendam kun je terecht voor kinderkleding en merkkleding. In deze merken outlet vind je al jouw favoriete merken voor dumpprijzen.

  • Tot wel 85% korting
  • Accessoires, tassen en schoenen van A-merken
  • Altijd een vernieuwend assortiment
  • Kids outlet en kinderkleding in Volendam

merken

Fashout wil luxe mode-items bereikbaar maken voor iedereen. Wij openen daarom regelmatig nieuwe winkels door heel Nederland. In deze pop-up outlet stores kun je tijdelijk kleding en accessoires van luxe merken kopen met kortingen tot wel 85%! Je vindt hier naast een divers assortiment aan dameskleding en accessoires ook herenkleding en kinderkleding.

Ik heb in de outlet store in Volendam een geweldig jurkje gekocht voor een hele goede prijs. Heel fijn dat je nu ook luxe merken kunt dragen zonder dat je veel geld te besteden hebt. – Chantal uit Volendam

Fashion outlet in Volendam

Fashout verkoopt kleding, schoenen en accessoires van diverse luxe modemerken. In onze pop-up store in Volendam heb je de kans om items van deze merken voor bodemprijzen te kopen. Wij vullen het assortiment regelmatig aan, zodat je steeds weer wordt verrast met leuke jassen, schoenen, tassen en meer.

Supermooie items voor écht goed prijzen. Ik ga zeker nog eens kijken! – Diana uit Katwoude

Merken outlet in Volendam

In onze pop-up stores verkopen we uitsluitend kleding van luxe merken en de hoogste kwaliteit. Hieronder vind je een aantal merken die wij verkopen in onze outlet winkel in Volendam.

Antony Morato

Antony Morato is een merk voor modebewust mannen. Morato ontwerpt de kleding voor de nieuwe generatie. Het merk wordt wereldwijd in ruim 70 landen verkocht.

Guess

Hoewel Guess vooral bekend staat om hun prachtige horloges en tassen, heeft het merk ook een grote kledingcollectie. In de collectie van Guess is denim een vaak terugkerend thema.

GAS

In de kledingcollectie van GAS draait alles om functionaliteit en moderniteit. GAS werd in de vroege jaren zeventig opgericht door de Italiaan Claudio Grotto. De GAS collectie bestaat uit veelzijdige kleding voor zowel mannen als vrouwen.

Morgan

Dit Franse modemerk is opgericht in 1947 en was van oorsprong een lingeriemerk. De kledingcollectie kenmerkt zich vooral door ontwerpen die gevormd zijn naar het vrouwelijk lichaam. De stoffen die worden gebruikt zijn zacht en comfortabel, wat maakt dat je de kleding zowel op je werk als in je vrije tijd kunt dragen.

Uiteraard verkopen wij naast bovengenoemde merken ook kleding van andere topmerken zoals Lipsy Londen, Bandolera, Artigli, GAS, BYblos en Sylvian & Heach