pop up store zoetermeer
In onze pop-up store in Zoetermeer zijn jouw favoriete merken altijd in de sale. Kom naar onze tijdelijke winkel voor de hotste kinderkleding en merkkleding voor lage prijzen. In onze merken outlet kun je terecht voor:

  • Kleding van o.a. Antony Morato, Guess en Supertrash
  • Tot wel 85% korting
  • Continu een vernieuwd assortiment
  • Kids outlet en kinderkleding in Zoetemeer

merken

Fashout wil graag dat heel Nederland de nieuwste mode-items kan dragen. Op verschillende plekken in het land vind je daarom pop-up stores met een divers assortiment aan dameskleding, herenkleding, kinderkleding en accessoires voor hele lage prijzen. De winkels verschijnen tijdelijk en zullen na een aantal weken of maanden weer verdwijnen. Zo kun je op dit moment je favoriete merken shoppen in onze pop-up store in Zoetermeer.

Hele fijne winkel in het centrum van Zoetermeer. Mooie items en fijn dat ze de collectie regelmatig aanvullen. – Nathalie uit Zoetermeer

Merken outlet in Zoetermeer

In onze pop-up stores verkopen we uitsluitend merkkleding van de beste designers en de hoogste kwaliteit. Hieronder vind je een aantal merken die wij verkopen in onze outlet store in Zoetermeer. Wij vullen het assortiment regelmatig aan, zodat je steeds weer wordt verast met nieuwe items.

Leuke items van topmerken. Ik heb een prachtige, stoere broek van Guess gekocht voor een heel goede prijs. Superblij mee.- Evelien uit Gouda

Antony Morato

Antony Morato is een merk voor mannen die gevoel voor mode hebben. Morato ontwerpt eigentijdse en stoere herenkleding voor mannen tussen de 18 en 35 jaar.

Guess

Guess staat voornamelijk bekend om de chique horloges en tassen. Het merk verkoopt echter ook een grote collectie kleding. Al sinds de jaren 80 is Guess zeer succesvol in de mode-industrie. Hun reputatie hebben ze uiteraard te danken aan hun glamorous kleding en aan hun sensuele reclamecampagnes.

Supertrash

Olcay Gulsen begon in 2004 met haar eigen kledinglijn Supertrash. Haar missie was om het gat tussen streetstyle en luxury brands kleiner te maken. Sindsdien is het modemerk uitgegroeid tot een wereldwijde topper. De stijl kenmerkt zich door gebruik van chique, maar tegelijkertijd ook stoere kleding.

Morgan

Dit Franse modemerk begon met het ontwerpen van lingerie, maar is in de loop der tijd uitgegroeid tot wereldwijd bekend modemerk voor de moderne vrouw. De kleding van Morgan is ontworpen naar het vrouwelijk silhouet en de stoffen die worden gebruikt zijn zacht en comfortabel.
Uiteraard verkopen wij naast bovengenoemde merken ook kleding van andere topmerken zoals Lipsy Londen, Bandolera, Artigli, GAS, BYblos en Sylvian & Heach.

Outlet pop-up stores door heel Nederland

Onze pop-up store in Zoetermeer is nog geopend tot en met 31 december 2016, maar gelukkig duiken onze pop-up stores op door heel Nederland. U kunt op dit moment bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze pop-up store in Almere of in onze merken outlet in Volendam.